Stichting Het Overleg Dutch Law Firm Librarians  
     
Het Overleg

Doorzoek deze site met
   
Home Bijeenkomsten Agenda Publicaties Beroeps informatie Links Prikbord Contact

Auteursrecht

Door de digitalisering zijn de mogelijkheden en is het gemak om informatie te vermenigvuldigen en verspreiden aanzienlijk toegenomen. Deze ontwikkeling confronteert de kenniswerker met nieuwe vragen over de auteursrechtelijke implicaties van zijn handelen. Zo kan zich de vraag voordoen wat er allemaal mag met de digitale informatie die u bij de uitgevers inkoopt. Het is niet altijd duidelijk welke informatie auteursrechtelijk beschermd is en onder welke voorwaarden het is toegestaan die informatie verder te verspreiden.

Op verzoek van Het Overleg verzorgt Arnoud Engelfriet een presentatie over deze materie. Arnoud Engelfriet is ICT-jurist, gespecialiseerd in internetrecht, en werkzaam als partner bij juridisch adviesbureau ICTRecht.

Arnoud Engelfriet en Het Overleg streven naar een interactieve sessie. Daarom wordt u uitgenodigd om (uiterlijk 4 februari) de vragen in te sturen die bij u als kenniswerker over dit onderwerp leven. Wij zullen die voorleggen aan Arnoud Engelfriet, zodat hij in zijn presentatie aandacht kan besteden aan uw vragen.

Datum sessie:   Donderdag 11 februari 2010.
Tijdstip:   14.30 – ca. 16.30 uur, met aansluitend een borrel.
Locatie:   Kennedy Van der Laan,
Haarlemmerweg 333,
1051 LH Amsterdam

Meldt u zich snel aan. Er is plaats voor maximaal 35 deelnemers!

Aanmelden voor deze sessie kan via info@hetoverleg.org.
De kosten van deze training bedragen € 95,- per persoon. Alle deelnemers aan deze sessie ontvangen het door Arnoud Engelfriet geschreven boek ‘De wet op internet’.

 

 

 


Wilt u hier ook uw logo met hyperlink naar uw site? Laat het ons weten.

 

   
     

© 2001-2019 Het Overleg